Maximális teljesítmény:

0 LE

Maximális sebesség:

0 km / h

Maximális nyomaték:

0 Nm

Traktor saját tömege:

0 kg

A jövőre specializálva

SPIRE FSV

A Spire F/S/V termékcsalád 112 cm és 170 cm közötti szélességgel és két különböző tengelytávval érhető el. A három fülkeváltozat és a sokféle sebességváltó konfiguráció valamelyike ideális megoldást kínál a gazdaságoknak azokra a problémákra, amikkel a mai európai gyümölcs- és szőlőtermelők szembesülnek. Ön bármelyik verziót is választja, a kompakt Spire F/S/V sorozat modelljei a rendkívüli kényelem mellett kiemelkedő kezelhetőséget, manőverezhetőséget kínálnak.

FARMOTION 35 ÉS 45 ERŐFORRÁSOK

Az új 3 és 4 hengeres FARMotion 35 és 45 motorokat szintén kifejezetten mezőgazdasági alkalmazásokhoz fejlesztettük. Üzemanyag-takarékosabb mint valaha és meghosszabbított szervízintervallumokkal rendelkezik. A nagy teljesítményű motorok közül akár 116 LE teljesítményleadású is választható. Amíg ebben a kategóriában a FARMotion 45 büszkélkedhet az egyik legnagyobb űrtartalommal, melynek optimális elrendezése lehetővé teszi a beépítési méretek minimalizálását, így csökkentve a traktor méreteit. A motortér és burkolatának kialakítása, a rövid tengelytáv, a FARMotion 35 motorral ötvözve rendkívüli manőverezőképesség és akadálymentes kiláthatóságot biztosít.

VÁLTÓ

A széles választékkal lehetőséget kap mindenki, hogy az igényeinek megfelelően alakíthassa ki traktorát a 3 x 4 fokozatú váltótól a 3 x 3 x 5 fokozatú váltóig terjedő konfigurációkban. A legjobban kedvelt két változat, a 15 előre- 15 hátra fokozatú mechanikus váltó, illetve 3 fokozat (HML) powershift-tel ötvözött 45 előre- 45 hátra váltó. Ezekkel a hajtásláncokkal szerelt traktorok minden esteben mászófokozattal és ECO 40 km/h-s váltóval rendelkeznek.

Az irányváltó tekintetében is a használhatóság és a felhasználói igények kielégítése vezérelte a tervező csapatot. A mechanikus, szinkron irányváltó az alapfeleszereltség része. Az elektronikus irányváltóval azonban jelentős funkció bővítést kapunk, ami a Stop&Go (pillanatnyi megállás funkció) és a Sense Clutch (kuplung érzékenység állítás) rendszert jelenti.

FÜLKE

A Spire F/S/V traktorok új fülkéi, a teljesen sík padlóval és Hydro Silent-Block felfüggesztéssel kiemelkedő színvonalat kínálnak a gazda kényelmére. Az ergonomikus konzol és az állítható kormányoszlop biztosítja, hogy a kezelőszervek mindig ideális pozícióba kerüljenek. A 4. kategóriájú túlnyomásos fülkeszűrő rendszer növényvédőszerek felhasználásakor maszk viselése nélkül is hatékony védelmet biztosít a traktor vezetőjének.

HIDRAULIKARENDSZER

A 3 pár hidraulika csatlakozót minden esetben kiegészít egy direkt visszafolyást biztosító csatlakozó is. Szükség esetén plusz 2 pár csatlakozót is lehet a fülke elé duplikálni, a mellső függesztésen használt munkaeszközök üzemeltetéséhez.

Mindegyik hidraulikus kört külön kezelőkarral vezérelhetünk, de választható két kör esteén a keresztkaros (joystick) vezérlés is.

A hidraulikus csatlakozókat alapfelszereltségben 56 l/perc teljesítményű szivattyú táplálja, amíg a dupla szivattyús rendszer akár 68 l/perc olaj szállítására is alkalmas. A hidraulikus kormányrendszert és az egyéb elektrohidraulikus egységek működését külön szivattyú biztosítja.

TENGELYEK

A hagyományos első tengely alternatívájaként, ezek a traktorok független mellső tengely felfüggesztéssel is választhatók. A kényelmet, a biztonságot és a vonóképességet a csuklós, trapézkaros felfüggesztés és aktív lengéscsillapítás optimalizálja. Az SDD gyorskormányzás és az automata 4 kerék hajtás kikapcsolás lehetősége a gyorsabb és kényelmesebb táblavégi fordulók elvégzéséhez állnak a kezelő rendelkezésre.