Maximális teljesítmény:

0 LE

Maximális sebesség:

0 km / h

Maximális nyomaték:

0 Nm

Traktor saját tömege:

0 kg

A jövőre specializálva

A Lamborghini Strike Stage V sorozat új mércét állít a többfunkciós, közepes teljesítményű traktorok szegmensében

A könnyedén formálható központi koncepciónak köszönhetően a Lamborghini mérnökei olyan traktorokat alkottak, amelyek konfigurációs lehetőségei egy magasabb szintre emelték a már eddig is kiváló konstrukciót.

A Strike magasan kiemelkedik a versenytársak közül, nemcsak a teljesítménye, hanem biztonság, minőség, és legfőképpen fenntartási költségek tekintetében is.

Az termékcsalád öt különböző erőforrással rendelkezik (95-től 126 LE-ig) mechanikus váltós vagy elektromos irányváltós változatban, különböző váltókonfigurációkkal, számtalan további felszereltséggel. A kimagasló variációs lehetőségek teszik az új Strike traktorokat tökéletes társsá és kategóriájának igazi vezérévé bármely mezőgazdasági munkához.

Egy legenda utánozhatatlan vonzereje

Az igazi Lamborghini jellegzetességekkel, mint a Lamborghini Trattori által tervezett modern, ívelt motorburkolat kialakítás, az új Strike család megtestesíti az igazi, kompromisszumok nélküli, tekintéllyel fűszerezett kifinomultságot. Ennek a traktorcsaládnak a stílusa nem kevesebb, mint kifogástalan.

A fekete szín klasszikus eleganciájától az agresszív, de kifinomult fehér vonalakig a design összetéveszthetetlen Lamborghini. Ez a márka már jó ideje egyediséget teremt, és tökéletes azoknak akik kitűnnének a tömegből minden helyzetben – még munkavégzés közben is.

Az egyedi design amely minden Lamborghini fejlesztés sajátja

Minden részlet tükrözi a Strike széria egyedi személyiségét.

Hogy igazán nagyszerű vezetési élményt biztosítson munka közben is, az új TopVision kabin tágas, kényelmes, kiváló ergonómiával, stílussal és minőségi felszereltséggel rendelkezik. A fülke átlátható és megkönnyíti a vezető teendőit. A kezelőszervek új színkódokkal jelöltek a könnyebb kezelhetőség érdekében, így a traktoros igazán otthon érezheti magát. Ez stresszmentes munkavégzést biztosít a földeken, és növeli a traktoros bizalmát a traktorban.

Univerzális

A mérce, amely minden helyzetben tökéletes

Az Lamborghini Strike V család egyetlen, de egyértelmű céllal készült, hogy az ügyfelek egy többfunkciós, hatékony és megbízható gépet használhassanak, amely kimagasló kényelmet és teljesítményt képes nyújtani.

Ez az igazán sokoldalú sorozat megoldást nyújt egy gazdaság összes felmerülő igényére és feladatára, legyen szó akár talaj-előkészítésről, vetésről, növénygondozási és bálázási munkákról.

A Strike V kitűnő vontató. Homlokrakodóval ellátva különféle terhek mozgatása sem jelent neki kihívást. A variálható felszereltség teszi ezt a traktort igazán kiváló választássá a gazdák számára, hasonlóan egy személyre szabott, mesteri szerszám kiválasztásához.

A FARMotion motorok és erőátviteli rendszer - amely kifejezetten ehhez a gépcsaládhoz lett tervezve – a tökéletességig lett hangolva. Ez teszi lehetővé a Strike V széria rendkívüli teljesítményét és fürgeségét, amely mellett a traktor igazán kedvező fogyasztási mutatókkal rendelkezik. A széria felhasználóbarát elektromos rendszerei kifejezetten a munka megkönnyítése és a termelékenység növelése érdekében kerültek áttervezésre.

Erőt a mezőgazdaságba

A Lamborghini Strike traktorok motorburkolata alatt a fáradhatatlan FARMotion motorok dolgoznak. Ezek a dízelmotorok a manapság elérhető legkorszerűbb technológia felhasználásával kerültek optimalizálásra.

Egy közepes teljesítményű traktor esetében a hajtás optimalizálása rendkívül fontos az elérhető teljesítmény, gazdaságosság, könnyű manőverezhetőség és alacsony karbantartási mutatók szempontjából.

Ez egy egyszerűnek hangzó cél, amelynek megvalósítása mégis komoly mérnöki munka. A Lamborghini mérnökei ezen 3 és 4 hengeres FARMotion motorokkal eleget tettek ennek a kihívásnak, köszönhetően a gyár örökségének és hajtásláncokkal kapcsolatos számos évtizednyi tapasztalatnak. Kis méretük igazán kifizetődő, hiszen így gyorsabb táblavégi forduló érhető el, és sokkal jobb kilátást biztosítanak a fülkéből. A fejlesztéseknek köszönhetően ezek a FARMotion motorok rendkívül fejlett égéstér geometriával rendelkeznek, amelyek a Common Rail rendszerrel együtt akár 2000 bar befecskendezési nyomást is képesek elérni. Így biztosított a nagy teljesítmény és remek nyomaték, alacsony üzemanyag fogyasztás és kiemelkedő megbízhatóság mellett.

Ezek az új generációs motorok már megfelelnek a STAGE V előírásnak. A csúcsmodell (Strike 125) maximális teljesítménye 126 Lóerő, és 517 Nm nyomatékkal rendelkezik. A viszkó kuplungos ventilátor, és a PowerCore légszűrő is a költségcsökkentés jegyében lett kifejlesztve. A moduláris hengerfejek és felépítés növeli az üzembiztosságot és egyszerűsíti a karbantartási munkát.

100% konfigurálhatóság

A Strike igazán segít magasabb fokozatba kapcsolni. Az áttételek nagy precizitással hangoltak a lehető legkényelmesebb fokozatváltás érdekében, még kemény munkavégzés közben is, a legoptimálisabb fordulattartományt szem előtt tartva. Az ergonomikus nyomógombok lehetővé teszik a gyors váltást és kapcsolást, legyen szó akár a Hi-Lo, vagy a három fokozatú PowerShift váltóról. Gyakorlatiasság mindenek előtt! A választási lehetőségek között szerepel az alap, teljesen mechanikus, szinkronizált 5 sebességes váltó, két csoporttal és szinkron irányváltóval kiegészítve, összesen 10 sebességgel előre és hátramenethez. Az alapkonfiguráció kiegészíthető két Hi-Lo, vagy három HML PowerShift fokozattal és további opciókkal, mint a mászó és szuper mászó fokozat, amely kifejezetten hasznos alacsony sebességű munkavégzés esetén. Összesen így több mint 60 fokozat áll a felhasználó rendelkezésére, így lehetővé válik a 300 méter/órás munkavégzés rendkívül jó nyomaték tulajdonságokkal. Így 40km/h-s közúti sebesség is elérhető gazdaságos motorfordulatszám mellett. A HML váltómodullal ellátott verziók továbbá Automatikus PowerShift (APS) funkcióval kerülnek szállításra, amely az adott motorterhelés függvényében önállóan kiválasztja az ideális PowerShift fokozatot.

Ha ön csakis a legjobbat célozná meg, egy vezető által beállítható reakciókészségű elektrohidraulikus PowerShuttle váltó is a rendelkezésére áll. Ennek tartozéka a híres “Stop&Go” funkció, amely javítja a munkateljesítményt és hatékonyságot szűk helyeken történő munkavégzés során. A “Stop&Go” funkció lehetővé teszi a precíz manőverezést, a traktor megállítását és indítását mindössze a fékpedál használatával,a tengelykapcsoló helyett. A vízzáró tömítések használata kifejezetten hasznos az elárasztott területeken, nedves földeken történő munkavégzés során.

Osztályelső teljesítmény

Az új Strike traktorok két hidraulika-rendszer konfigurációban választhatóak, hogy kielégítsék a felmerülő igényeket és megfeleljenek a kihívásoknak: Egy 55 liter/perc teljesítményű, egyszivattyús, vagy két szivattyúval táplált 90 liter/perc sebességű rendszerrel felszerelten. Ezek a traktorok 4-6 hátsó hidraulika csatlakozóval és áramlásszabályozó szelepekkel vannak ellátva. Opcionális 2 további párhuzamosított, kabinból kapcsolható hidraulika csatlakozó is. A Lamborghini Strike traktorok erős függesztőművel rendelkeznek, rendkívül precízen vezérelhetőek, így géposztályának kiemelkedő munkateljesítményét biztosítják.

Alternatív megoldásként a mechanikus vonószerkezet helyett a Strike traktorok felszerelhetőek az opcionális elektronikus változattal is. A traktorok hátsó emelési kapacitása több mint 5400 kg. Elérhető továbbá első függesztőmű is, amely 2100 kg maximális emelési kapacitással rendelkezik.

Kimagasló hatékonyság

Egy nedves tengelykapcsoló vezérli a Strike traktorok TLT-jét, amely egyszerűen, gombnyomással indítható és zökkenőmentesen, finoman dolgozik. További, a hátsó sárvédőre szerelt TLT vezérlő gombok is elérhetőek, a fülkén kívüli kapcsolás céljából. A termelékenység érdekében ezek a traktorok az alábbi TLT sebességekkel rendelkeznek: (540-540E-1000-1000E)

Az ECO módok lehetővé teszik a csökkentett motorfordulatszámmal történő munkavégzést, alacsonyabb energiaigényű munkákhoz. Ezen alacsonyabb motorfordulatszámok mérséklik az üzemanyag fogyasztást – és maximalizálják a motor hatékonyságát. Az üzemeltetési költségek így természetesen jelentősen csökkennek. Elérhető továbbá a praktikus AUTO TLT funkció, amely a hátsó függesztőmű helyzete alapján automatikusan ki és bekapcsolja a TLT hajtást.

Bizonyos munkák megkívánják a frontra függesztett gépek használatát. Ezért a Strike traktorok opcionálisan felszerelhetőek elektrohidraulikus kapcsolású front TLT-vel is, amely az alap, 1000 fordulat/perc módban dolgozik.

Kiváló homlokrakodók, a Strike szériára tervezve

A Strike típusra tervezett homlokrakodó két típusa elérhető: a “Light szett” és “Ready szett”. Mindkét rendszer ugyanarra a speciális, nagy szilárdságú vázra épül. A Ready szett egy ergonomikus joystick vezérlővel kezelhető, amely a fülkében kerül elhelyezésre.

A gazda rendelkezésére áll egy hátsó ballasztsúly, amely segítségével biztosított a megfelelő első és hátsó tengelyre eső súlyelosztás. Ez védi az első tengelyt a hirtelen terhelések okozta igénybevételtől és a további káros vibrációktól. A Light és Ready szetten kívül a gazda kívánságainak megfelelve további homlokrakodó típusok is alkalmazhatóak a Strike széria traktorjain.

Ezen homlokrakodók nagy emelő és teherbíró képességűek, és kialakításuk lehetővé teszi a jó kilátást a vezető számára. A hidraulika vezetékek a gém belsejében kerültek elhelyezésre, így ezek jobban védettek az esetleges sérülések ellen, és a kilátást sem akadályozzák a fülkéből. A rendszer elérhető kiegészítő (90L/perc sebességű) automata hidraulika szivattyúval, és SDD kormányzási rendszerrel is.

Kényelem és funkcionalitás

Számos ledolgozott munka óra után a kabin kényelme rengeteget számít a vezetőnek. Biztonságosnak kell lennie, kellemes munkakörnyezetet és jó kilátást kell biztosítania. Pontosan ezek voltak a fő szempontok az új TopVision kabin tervezésekor.A Strike traktorok fülkéje igazán kellemes, funkcionális és kényelmes munkahely. High-Tech kiegészítők és magas minőségű alapanyagok jellemzik a kabint. A kezelőszervek ésszerűen, a vezető igényeihez mérten kerültek elhelyezésre.

A kezelőszervek csoportonként egyedi színekkel jelöltek, így biztosítva, hogy a traktoros azonnal képes legyen kiismerni a fülkét, ezáltal teljes harmóniában dolgozhasson együtt a géppel. A kabin 4 oszlopos kialakítású, melyek karcsúak, így biztosítva a kiváló kilátást a fülkéből. A sík padló a kabin integrált része, és teljes mértékben elválasztott az alváztól. A Strike traktorok esetében biztosított a legmagasabb szintű komfort, amely az innovatív Silent-Block kabinfelfüggesztési rendszernek köszönhető. Ez az alapfelszereltség része.

A teljes kényelem és egyszerű alkalmazhatóság érdekében a Lamborghini Strike Stage V termékcsalád különböző vezetőülésekkel rendelhető, például mechanikus vagy hatékony pneumatikus változatban. A kényelmes, behajtható utasülés biztonsági övvel is elérhető. Továbbá opciós a gyári monitor-tartó konzol és egyéb kiegészítő eszközök és tartók munkaeszkzk vezérléséhez, DAB rádió, számos elektromos aljzat, (USB csatlakozók is) és a praktikus okos telefon tartó. A tető 12 LED munkalámpával is felszerelhető. (6 elöl, 6 hátul)

Opciós a nyitható az első és hátsó ablak, valamint a szintén nyitható tetőablak a megfelelő kilátás és komfort érdekében. A hatékony légkondicionáló megfelelő munkakörülményeket teremt még a forró nyári munkavégzés közben is. Összesen 10 irányítható szellőzőnyílás elérhető a kabinban és két további szellőzőnyílás a szélvédő üveg párátlanítására lett elhelyezve.

Maximális teljesítmény:

0 LE

Maximális sebesség:

0 km / h

Maximális nyomaték:

0 Nm

Traktor saját tömege:

0 kg

A jövőre specializálva

A Lamborghini Strike Stage V sorozat új mércét állít a többfunkciós, közepes teljesítményű traktorok szegmensében

A könnyedén formálható központi koncepciónak köszönhetően a Lamborghini mérnökei olyan traktorokat alkottak, amelyek konfigurációs lehetőségei egy magasabb szintre emelték a már eddig is kiváló konstrukciót.

A Strike magasan kiemelkedik a versenytársak közül, nemcsak a teljesítménye, hanem biztonság, minőség, és legfőképpen fenntartási költségek tekintetében is.

Az termékcsalád öt különböző erőforrással rendelkezik (95-től 126 LE-ig) mechanikus váltós vagy elektromos irányváltós változatban, különböző váltókonfigurációkkal, számtalan további felszereltséggel. A kimagasló variációs lehetőségek teszik az új Strike traktorokat tökéletes társsá és kategóriájának igazi vezérévé bármely mezőgazdasági munkához.

Egy legenda utánozhatatlan vonzereje

Az igazi Lamborghini jellegzetességekkel, mint a Lamborghini Trattori által tervezett modern, ívelt motorburkolat kialakítás, az új Strike család megtestesíti az igazi, kompromisszumok nélküli, tekintéllyel fűszerezett kifinomultságot. Ennek a traktorcsaládnak a stílusa nem kevesebb, mint kifogástalan.

A fekete szín klasszikus eleganciájától az agresszív, de kifinomult fehér vonalakig a design összetéveszthetetlen Lamborghini. Ez a márka már jó ideje egyediséget teremt, és tökéletes azoknak akik kitűnnének a tömegből minden helyzetben – még munkavégzés közben is.

Az egyedi design amely minden Lamborghini fejlesztés sajátja

Minden részlet tükrözi a Strike széria egyedi személyiségét.

Hogy igazán nagyszerű vezetési élményt biztosítson munka közben is, az új TopVision kabin tágas, kényelmes, kiváló ergonómiával, stílussal és minőségi felszereltséggel rendelkezik. A fülke átlátható és megkönnyíti a vezető teendőit. A kezelőszervek új színkódokkal jelöltek a könnyebb kezelhetőség érdekében, így a traktoros igazán otthon érezheti magát. Ez stresszmentes munkavégzést biztosít a földeken, és növeli a traktoros bizalmát a traktorban.

Univerzális

A mérce, amely minden helyzetben tökéletes

Az Lamborghini Strike V család egyetlen, de egyértelmű céllal készült, hogy az ügyfelek egy többfunkciós, hatékony és megbízható gépet használhassanak, amely kimagasló kényelmet és teljesítményt képes nyújtani.

Ez az igazán sokoldalú sorozat megoldást nyújt egy gazdaság összes felmerülő igényére és feladatára, legyen szó akár talaj-előkészítésről, vetésről, növénygondozási és bálázási munkákról.

A Strike V kitűnő vontató. Homlokrakodóval ellátva különféle terhek mozgatása sem jelent neki kihívást. A variálható felszereltség teszi ezt a traktort igazán kiváló választássá a gazdák számára, hasonlóan egy személyre szabott, mesteri szerszám kiválasztásához.

A FARMotion motorok és erőátviteli rendszer - amely kifejezetten ehhez a gépcsaládhoz lett tervezve – a tökéletességig lett hangolva. Ez teszi lehetővé a Strike V széria rendkívüli teljesítményét és fürgeségét, amely mellett a traktor igazán kedvező fogyasztási mutatókkal rendelkezik. A széria felhasználóbarát elektromos rendszerei kifejezetten a munka megkönnyítése és a termelékenység növelése érdekében kerültek áttervezésre.

Erőt a mezőgazdaságba

A Lamborghini Strike traktorok motorburkolata alatt a fáradhatatlan FARMotion motorok dolgoznak. Ezek a dízelmotorok a manapság elérhető legkorszerűbb technológia felhasználásával kerültek optimalizálásra.

Egy közepes teljesítményű traktor esetében a hajtás optimalizálása rendkívül fontos az elérhető teljesítmény, gazdaságosság, könnyű manőverezhetőség és alacsony karbantartási mutatók szempontjából.

Ez egy egyszerűnek hangzó cél, amelynek megvalósítása mégis komoly mérnöki munka. A Lamborghini mérnökei ezen 3 és 4 hengeres FARMotion motorokkal eleget tettek ennek a kihívásnak, köszönhetően a gyár örökségének és hajtásláncokkal kapcsolatos számos évtizednyi tapasztalatnak. Kis méretük igazán kifizetődő, hiszen így gyorsabb táblavégi forduló érhető el, és sokkal jobb kilátást biztosítanak a fülkéből. A fejlesztéseknek köszönhetően ezek a FARMotion motorok rendkívül fejlett égéstér geometriával rendelkeznek, amelyek a Common Rail rendszerrel együtt akár 2000 bar befecskendezési nyomást is képesek elérni. Így biztosított a nagy teljesítmény és remek nyomaték, alacsony üzemanyag fogyasztás és kiemelkedő megbízhatóság mellett.

Ezek az új generációs motorok már megfelelnek a STAGE V előírásnak. A csúcsmodell (Strike 125) maximális teljesítménye 126 Lóerő, és 517 Nm nyomatékkal rendelkezik. A viszkó kuplungos ventilátor, és a PowerCore légszűrő is a költségcsökkentés jegyében lett kifejlesztve. A moduláris hengerfejek és felépítés növeli az üzembiztosságot és egyszerűsíti a karbantartási munkát.

100% konfigurálhatóság

A Strike igazán segít magasabb fokozatba kapcsolni. Az áttételek nagy precizitással hangoltak a lehető legkényelmesebb fokozatváltás érdekében, még kemény munkavégzés közben is, a legoptimálisabb fordulattartományt szem előtt tartva. Az ergonomikus nyomógombok lehetővé teszik a gyors váltást és kapcsolást, legyen szó akár a Hi-Lo, vagy a három fokozatú PowerShift váltóról. Gyakorlatiasság mindenek előtt! A választási lehetőségek között szerepel az alap, teljesen mechanikus, szinkronizált 5 sebességes váltó, két csoporttal és szinkron irányváltóval kiegészítve, összesen 10 sebességgel előre és hátramenethez. Az alapkonfiguráció kiegészíthető két Hi-Lo, vagy három HML PowerShift fokozattal és további opciókkal, mint a mászó és szuper mászó fokozat, amely kifejezetten hasznos alacsony sebességű munkavégzés esetén. Összesen így több mint 60 fokozat áll a felhasználó rendelkezésére, így lehetővé válik a 300 méter/órás munkavégzés rendkívül jó nyomaték tulajdonságokkal. Így 40km/h-s közúti sebesség is elérhető gazdaságos motorfordulatszám mellett. A HML váltómodullal ellátott verziók továbbá Automatikus PowerShift (APS) funkcióval kerülnek szállításra, amely az adott motorterhelés függvényében önállóan kiválasztja az ideális PowerShift fokozatot.

Ha ön csakis a legjobbat célozná meg, egy vezető által beállítható reakciókészségű elektrohidraulikus PowerShuttle váltó is a rendelkezésére áll. Ennek tartozéka a híres “Stop&Go” funkció, amely javítja a munkateljesítményt és hatékonyságot szűk helyeken történő munkavégzés során. A “Stop&Go” funkció lehetővé teszi a precíz manőverezést, a traktor megállítását és indítását mindössze a fékpedál használatával,a tengelykapcsoló helyett. A vízzáró tömítések használata kifejezetten hasznos az elárasztott területeken, nedves földeken történő munkavégzés során.

Osztályelső teljesítmény

Az új Strike traktorok két hidraulika-rendszer konfigurációban választhatóak, hogy kielégítsék a felmerülő igényeket és megfeleljenek a kihívásoknak: Egy 55 liter/perc teljesítményű, egyszivattyús, vagy két szivattyúval táplált 90 liter/perc sebességű rendszerrel felszerelten. Ezek a traktorok 4-6 hátsó hidraulika csatlakozóval és áramlásszabályozó szelepekkel vannak ellátva. Opcionális 2 további párhuzamosított, kabinból kapcsolható hidraulika csatlakozó is. A Lamborghini Strike traktorok erős függesztőművel rendelkeznek, rendkívül precízen vezérelhetőek, így géposztályának kiemelkedő munkateljesítményét biztosítják.

Alternatív megoldásként a mechanikus vonószerkezet helyett a Strike traktorok felszerelhetőek az opcionális elektronikus változattal is. A traktorok hátsó emelési kapacitása több mint 5400 kg. Elérhető továbbá első függesztőmű is, amely 2100 kg maximális emelési kapacitással rendelkezik.

Kimagasló hatékonyság

Egy nedves tengelykapcsoló vezérli a Strike traktorok TLT-jét, amely egyszerűen, gombnyomással indítható és zökkenőmentesen, finoman dolgozik. További, a hátsó sárvédőre szerelt TLT vezérlő gombok is elérhetőek, a fülkén kívüli kapcsolás céljából. A termelékenység érdekében ezek a traktorok az alábbi TLT sebességekkel rendelkeznek: (540-540E-1000-1000E)

Az ECO módok lehetővé teszik a csökkentett motorfordulatszámmal történő munkavégzést, alacsonyabb energiaigényű munkákhoz. Ezen alacsonyabb motorfordulatszámok mérséklik az üzemanyag fogyasztást – és maximalizálják a motor hatékonyságát. Az üzemeltetési költségek így természetesen jelentősen csökkennek. Elérhető továbbá a praktikus AUTO TLT funkció, amely a hátsó függesztőmű helyzete alapján automatikusan ki és bekapcsolja a TLT hajtást.

Bizonyos munkák megkívánják a frontra függesztett gépek használatát. Ezért a Strike traktorok opcionálisan felszerelhetőek elektrohidraulikus kapcsolású front TLT-vel is, amely az alap, 1000 fordulat/perc módban dolgozik.

Kiváló homlokrakodók, a Strike szériára tervezve

A Strike típusra tervezett homlokrakodó két típusa elérhető: a “Light szett” és “Ready szett”. Mindkét rendszer ugyanarra a speciális, nagy szilárdságú vázra épül. A Ready szett egy ergonomikus joystick vezérlővel kezelhető, amely a fülkében kerül elhelyezésre.

A gazda rendelkezésére áll egy hátsó ballasztsúly, amely segítségével biztosított a megfelelő első és hátsó tengelyre eső súlyelosztás. Ez védi az első tengelyt a hirtelen terhelések okozta igénybevételtől és a további káros vibrációktól. A Light és Ready szetten kívül a gazda kívánságainak megfelelve további homlokrakodó típusok is alkalmazhatóak a Strike széria traktorjain.

Ezen homlokrakodók nagy emelő és teherbíró képességűek, és kialakításuk lehetővé teszi a jó kilátást a vezető számára. A hidraulika vezetékek a gém belsejében kerültek elhelyezésre, így ezek jobban védettek az esetleges sérülések ellen, és a kilátást sem akadályozzák a fülkéből. A rendszer elérhető kiegészítő (90L/perc sebességű) automata hidraulika szivattyúval, és SDD kormányzási rendszerrel is.

Kényelem és funkcionalitás

Számos ledolgozott munka óra után a kabin kényelme rengeteget számít a vezetőnek. Biztonságosnak kell lennie, kellemes munkakörnyezetet és jó kilátást kell biztosítania. Pontosan ezek voltak a fő szempontok az új TopVision kabin tervezésekor.A Strike traktorok fülkéje igazán kellemes, funkcionális és kényelmes munkahely. High-Tech kiegészítők és magas minőségű alapanyagok jellemzik a kabint. A kezelőszervek ésszerűen, a vezető igényeihez mérten kerültek elhelyezésre.

A kezelőszervek csoportonként egyedi színekkel jelöltek, így biztosítva, hogy a traktoros azonnal képes legyen kiismerni a fülkét, ezáltal teljes harmóniában dolgozhasson együtt a géppel. A kabin 4 oszlopos kialakítású, melyek karcsúak, így biztosítva a kiváló kilátást a fülkéből. A sík padló a kabin integrált része, és teljes mértékben elválasztott az alváztól. A Strike traktorok esetében biztosított a legmagasabb szintű komfort, amely az innovatív Silent-Block kabinfelfüggesztési rendszernek köszönhető. Ez az alapfelszereltség része.

A teljes kényelem és egyszerű alkalmazhatóság érdekében a Lamborghini Strike Stage V termékcsalád különböző vezetőülésekkel rendelhető, például mechanikus vagy hatékony pneumatikus változatban. A kényelmes, behajtható utasülés biztonsági övvel is elérhető. Továbbá opciós a gyári monitor-tartó konzol és egyéb kiegészítő eszközök és tartók munkaeszkzk vezérléséhez, DAB rádió, számos elektromos aljzat, (USB csatlakozók is) és a praktikus okos telefon tartó. A tető 12 LED munkalámpával is felszerelhető. (6 elöl, 6 hátul)

Opciós a nyitható az első és hátsó ablak, valamint a szintén nyitható tetőablak a megfelelő kilátás és komfort érdekében. A hatékony légkondicionáló megfelelő munkakörülményeket teremt még a forró nyári munkavégzés közben is. Összesen 10 irányítható szellőzőnyílás elérhető a kabinban és két további szellőzőnyílás a szélvédő üveg párátlanítására lett elhelyezve.